Palautukset ja hyvityksetPalautukset
Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus, eli jos et ole tyytyväinen, tai tuote on viallinen, tai vaikka jos tilasit vain "kännissä ja läpällä", voit palauttaa tuotteet ja saada rahasi takaisin.

Ota huomioon että asiakas vastaa palautuslähetyksen kustannuksista, jotka saattavat nousta hyvinkin korkeiksi, sillä palautukset tehdään hollantiin asti. Jos olet palauttamassa tilaustasi, ole kiireesti yhteydessä meihin sähköpostitse jotta määräaika ei kuluisi umpeen! Palautusprosessiin kuuluu kaavakkeiden täyttämistä jne. jotka hoituvat kyllä, kunhan asiakkaan ilmoitus palautusaikeesta saadaan perille ajoissa. Neuvottelemme Keski-Euroopan varastojen kanssa vaihtoehdoista, esim. jos palautuksen syy on muutama puuttuva mutteri, ei ole kenenkään etu lähettää kokonaista pyörää edestakas pitkin eurooppaa asiakkaan laskuun.

Hyvitykset
Asiakkaan on mahdollista saada hyvitysta osasummasta tai täysimääräisenä. Jos paketti katoaa matkalla, myyjä korvaa ostoksen täysimääräisenä, mutta vasta kun lähettäjä on tehnyt sisäisen selvityksen paketin kohtalosta, joka saattaa kestää kuukausia, mutta lopulta asiakas saa hyvityksensä. Me pidämme siitä huolen. Jos tuote on viottunut tai selkeästi eri kuin tilattu, mutta et kuitenkaan halua palauttaa sitä, voimme neuvotella Keski-Euroopan varastojen kanssa osahyvityksestä, lähetä meille silloin sähköpostitse kuvia ja selitä tarkkaan mistä on kyse, niin teemme parhaamme auttaaksemme teitä.


Käytäntö
Yhteistyökumppaneita etsiessämme tuli vastaan useita toimijoita Keski-Euroopassa jotka EIVÄT käytännössä noudata EU:n lakeja hyvityksistä ja palautuksista, heidän kanssa EMME tee yhteystyötä vaikka heidän hinnat ja valikoima houkuttelikin. Teemme yhteistyötä vain hyviksi todettujen ja testattujen toimijoiden kanssa, ja pidämme aina asiakkaan puolta. Meidän bisnes kaatuu jos asiakas ei ole tyytyväinen. Myyjät, valmistajat, ja toimittajat eivät kuitenkaan suostu kohtuuttomiin vaatimuksiin, ja joskus on kaikkien kannalta helpointa että asiakas käy ostamassa K-raudasta ne puuttuvat mutterit, ole meihin yhteydessä niin voi olla että korvaamme kuittia vastaan ne mutterit :)