TakuuasiatValmistajan takuu
Tuotteiden takuut ovat valmistajakohtaisia ja usein tuotekohtaisia. Esimerkiksi polkupyörän rungoille on tavallisesti monivuotinen takuu, ja lastenistuimissa takuu on aina kattavampi ja vakuuttavampi kuin vaikkapa sadepuvuissa. Mikäli tuotteelle ei ole maahantuojaa Suomessa (usein ei ole) hoidetaan takuu-asiat suoraan valmistajan kanssa, joilla on hyvin vaihtelevat käytännöt. Yleisesti ottaen lastenistuinvalmistajat on helppoja, polkupyörävalmistajien kanssa homma hoituu, mutta pyöränpumppuvalmistajaa ei välttämättä takuuasiat kiinnosta.


Myyjän takuu
Myyjän vastuu alkaa siitä hetkestä kun kauppa solmitaan. Tuotteiden on saavuttava perille, tai palautettava rahat. Asiakkaalla on 14 päivää palautusoikeutta, jonka jälkeen asia muuttuu neuvottelukysymykseksi, ja myyjän juridinen vastuu vähenee huomattavasti. Isona ostajana olemme tällaisissa neuvotteluissa vahvoilla, ja autamme asiakastamme saavuttamaan mahdollisimman hyvän lopputuloksen.


Toimittajan takuu
Hovitoimittajamme DHL ja PostNL ovat molemmat maailmanluokan kuljetusfirmoja, joilla on tahoillansa omat "perilletulotakuut", joiden perusteella asiakas joko saa paketin, tai asiakas saa rahat takaisin. Pakettien katoaminen on harvinaista, mutta sitä tapahtuu. Tällaiset rahanpalautukset kulkevat myyjän kautta ja kuljetusyhtiö vapauttaa rahat sisäinen selvityksen jälkeen. Jos paketti (ja sen sisältämät tuotteet) on rikottu kuljetuksessa, se on ratkaistava mieluiten heti pakettia vastaanottaessa, ennen kuin kuittaat vastanotetuksi. Kuittaamalla paketin vastaanotetuksi vapautat kuljetusyhtiön vastuusta.


Palveluntarjoajan takuu
Polkupyöräkauppa.com -palvelun tuottajina vastaamme asiakkaan tyytyväisyydestä, ja jokaisen tilauksen onnistuneesta loppuunviennistä.