Polkupyörät / Lastenpyörät
Cute Scratch Move-It running bike! This balance bike experience your child have fun and he develops his motor skills a lot faster and more effectively.

Color: yellow / black / red
Material: Wood
Depicted as: taxi

- Includes 2 rubber tires
- Features a wooden frame
- Adjustable height: 29-40 cm
- Size: 66 x 37 x 44 cm
- Has limited control
- High wheel: 45 cm
- Weight: approx 3kg
- Maximum load: 25 kg
- Suitable for children from 2 years

DHL Kotiinkuljetus

DHL Finland Oy hoitaa toimituksen kotiovellesi asti. Käytännössä kun paketti alkaa saapua, DHL-kuski sopii kanssasi puhelimitse toimitusajankohdan. DHL on nopea, luotettava, ja kustannustehokkain toimitustapa suurille paketeille Keski-Euroopasta Suomeen.

Vaatii kokoamista

Pyörä toimitetaan lähes ajovalmiiksi kasattuna: kiinnitä polkimet (huom. ole tarkkana että polkimet menevät oikein, vasen ja oikea). Kiinnitä, säädä, ja kiristä satula, ohjaustanko, etupyörä, ja mahdollisesti etutarakka. Tarkista vaijereiden kiinnitykset ja vedot. Tarkista ilmanpaineet ja renkaiden kiinnitys. Aikaa tähän kuluu ammattilaiselta alle 15 minuuttia, varaa siis pari tuntia ;) -Suosittelemme että pyörään tehdään ensihuolto 200-500 km ajon jälkeen asiantuntevassa pyörähuoltoliikkeessä. Jos sinulla on ongelmia saada pyörää viimeisteltyä ajokuntoon, suosittelemme myös kääntymistä asiantuntevan pyörähuollon puoleen.

Muita tuotteita:

Muita samanmerkkisiä tuotteita:

Scratch Move-It houten loopfiets taxi Junior

88
.29
VARASTOSSA! Toimitusaika: 1-3 viikkoa. Toimitustapa: DHL
Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (y-tunnus: 2196606-6) Myyjä: T.O.M. B.V. (VAT-tunnus: NL823421247B01) Palvelun tarjoaa Kamasaksa Oy (y-tunnus: 2471495-6)
Unisex pyörä
Pyörä ei ole varsinaisesti miesten eikä naisten malli, vaan sopii molemmille yhtä hyvin.
1-Vaihteinen
Yksivaihteinen pyörä on pitkäikäinen, varmatoiminen, ja helppo huoltaa. Välitykset on säädetty sopivaksi pyörän käyttöympäristöä varten.

Ominaisuudet:

Paino approx 3kg
Väri yellow / black / red
Mitat 66 x 37 x 44 cm
Materiaali Wood
Korkeus 29-40 cm